Let op! U heeft nog geen auto geselecteerd, selecteer een auto
Zoek op kenteken
Of kies handmatig uw voertuig

Intercooler

496 product(en)

Intercooler of luchtkoeler nodig van goede kwaliteit?

Bestel intercooler voor uw auto tot 75% goedkoper

De intercooler van uw auto is meestal duur in aankoop. Maar u kunt wel heel veel besparen, bijvoorbeeld door nieuwe intercooler online te bestellen bij My-Parts.nl. In plaats van de hoge prijzen die garages en dealers rekenen, betaalt u dan een prijs die vergelijkbaar is met de groothandel. Het zijn precies dezelfde intercooler als die uw garage zou gebruiken, alleen goedkoper.
 

Wat is een luchtkoeler of intercooler?

Een luchtkoeler of intercooler is een warmtewisselaar die bij verbrandingsmotoren uitgerust met een turbolader of compressor gebruikt kan worden.
Bij een turbomotor wordt de aangezogen lucht door de turbocompressor onder druk naar het inlaatspruitstuk gebracht, waardoor er meer lucht naar de verbrandingsruimte gaat en er meer brandstof ingespoten kan worden waardoor de motor meer vermogen kan leveren voor uw auto.
Voor een fractie van de prijs is uw auto dan weer in optimale staat. Uw intercooler werkt weer als nieuw!
 

Intercooler of luchtkoeler snel in huis

My-Parts levert intercoolers, maar ook andere onderdelen die u nodig heeft om uw auto te repareren. Een intercooler heeft u soms al de volgende werkdag in huis als u voor 16.00 uur bestelt. Bij elk onderdeel staat de verwachte verzendtijd vermeld, waardoor u precies weet waar u aan toe bent. We leveren de meeste intercoolers binnen 1 werkdag. Daarnaast zijn er ook steeds meer garages waar u terecht kunt met zelf gekochte auto-onderdelen.
 

Intercooler en nog miljoenen andere auto-onderdelen op voorraad!

My-Parts is met miljoenen auto-onderdelen een van de grotere auto-onderdelen webshop van Benelux (Nederland en België). Ook voor uw auto leveren we alle onderdelen tegen superscherpe groothandelsprijzen. Voer uw kenteken of origineel (oem) nummer in om de onderdelen voor uw auto te vinden.